سئو وبلاگ

سئو وبلاگ

مقدمه

صفحه وبلاگ از صفحات محتوایی هستند که محتواهایی علمی به صورت دسته بندی شده در ان قرار میگیرد. وبلاگ ها با هدف ارائه مطالب به کاربران ایجاد میشوند تا در ان به موضوعات محتوایی متنوعی که کاربران یک سایت به دنبالش هستند ارائه شود. وبلاگ تنها به یک محتوا منتهی نمیشود بلکه به تعداد زیادی محتوا که در یک صفحه در ساختار و دسته بندی های مناسب بهینه شده باشد گفته میشود.

 

عنوان: سئو وبلاگ چیست؟

سئو وبلاگ به بهینه سازی و ساختاربندی درست محتواهای نوشته شده علمی یا کاری در رابطه با موضوعات کلی و تخصصی با هدف دریافت بازدیدکننده از نتایج جستجو گفته میشود. تمام مقالات محتوایتان در صفحات وبلاگ نمایش داده خواهد شد به همین خاطر لازم است تا هریک از مقالات خود را مرتب کرده و در دسته بندی های مرتبط به خود قرار دهید تا کاربران بتوانند به مطالب شما دسترسی سریع و راحت تری داشته باشند و اقدام به خواندن محتواهای وبلاگ شما نمایند.

 

بدنه: موارد مهم و کاربردی در سئو وبلاگ

برای بهینه سازی محتوا و سئو وبلاگ خود باید از اصول اولیه مهم انجام اینکار مطلع شوید و در وبلاگ خود پیاده سازی نمایید تا به نتایج خوبی دست یابید. وبلاگ سئو شده و کاربردی وبلاگی است که بتواند کاربران را به خواسته هایشان برساند و محتواهایی مناسب در اختیارشان بگذارد طوری که با خواندن مقالات وبلاگ ابهامات و سوالاتشان را برطرف نماید و به علم و دانش مورد نیازشان دست یابند. اگر وبلاگ خوبی داشته باشید و بازدیدکنندگان را از محتواهایتان راضی نگه دارید کاربران وبلاگ شما نیز روز به روز بیشتر خواهند شد و در نتایج جستجو در رتبه های بالاتری دیده خواهید شد. در ادامه با مهمترین موارد کاربردی در سئو وبلاگ اشنا خواهید شد.

 

هدف از سئو وبلاگ

هدفتان از سئو وبلاگ چیست؟ میخواهید به چه چیزی دست یابید؟ میخواهید کاربران وبلاگ شما را چطور ببینند؟ میخواهید با چه کلمات کلیدی محتوایی از وبلاگ در موتورهای جستجو رتبه دریافت کنید و بازدیدکننده به سمت صفحات سایت خود هدایت کنید؟ در چه موضوعاتی میخواهید دیده شوید؟ و سوالات اینچنینی را از خودتان بپرسید تا اهدافتان از انجام اینکار را از شروع فعالیت خود مشخص کنید تا در انجام فرایند سئو محتوایی دچار سردرگمی نشوید. اگر هدف خود را مشخص کنید متوجه خواهید شد که نیاز است چه کارهایی را انجام دهید تا سئو وبلاگ خود را به درستی انجام دهید.

 

مدت زمان سئو وبلاگ

در چه مدت زمانی میخواهید وبلاگ خود را در موتورهای جستجو نمایش دهید و به رتبه های بالایی دست یابید؟ میخواهید تا چه مدتی محتوا تولید کرده و به سئو ان بپردازید؟ در طی چند ماه میتوانید محتواهای وبلاگ خود را تکمیل نمایید و انها را به خوبی بهینه سازی کنید؟ و در روز چه مدت زمانی را برای انجام اینکار میتوانید صرف کنید؟ سوالاتی ایچنینی را از خودتان بپرسید و زمانی معین برای انجام فرایند کار برای خودتان مشخص کنید تا بتوانید به صورت جدی و منظم اقدام به تولید محتوا و سئو وبلاگ خود نمایید و متناسب با هدفی که دارید کار سئو داخلی محتواهای وبلاگ خود را به پایان برسانید و در نتایج جستجو دیده شوید.

 

صفحات محتوایی مقالات

یک وبلاگ موفق، وبلاگی است که در ان محتواهایی کاربردی به صورت تخصصی وجود داشته باشد هر چقدر هم به سئو وبلاگ خود اهمیت دهید اما محتواهایی مفید در ان وجود نداشته باشد نمیتوانید رضایت بازدیدکنندگان را جذب کنید و به همین دلیل به رتبه های مناسبی در نتایج جستجو دست نخواهید یافت پس به صفحات محتوایی مقالات خود در سایت اهمیت دهید به سراغ بهینه سازی محتوایی و سئو هریک از انها بروید و کارهای مهمی را که برای تکمیل کردن مقالات نیاز است در محتواهای وبلاگ خود پیاده سازی کنید. همواره محتواهایی باکیفیت و یونیک برای کاربران تولید کنید تا پاسخگوی خواسته هایشان باشد از مهم ترین موارد در سئو محتوایی صفحات مقالات وبلاگ میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

نام: نامی هدفمند و متناسب با موضوع محتوایی برای مقالات وبلاگ خود انتخاب نمایید. نام مقالات نشان دهنده موضوع محتوایی یک مقاله در وبلاگ است.

عنوان: عنوانی برای مقالات خود بنویسید تا در نتایج جستجو نمایش داده شود، یک عنوان کوتاه و کاربردی به صورت کلی از یک محتوا بنویسید تا کاربران در نتایج جستجو بتوانند ان را مشاهده نمایند.

توضیحات: توضیحات محتوای کامل یک مقاله است که باید یک محتوای علمی و غنی متناسب با موضوع و خواسته کاربران نوشت.

تصاویر: از تصاویر مرتبط با موضوع هر بخش از محتواهایتان در مقالات خود استفاده کنید تا توسط کاربران دیده شود.

لینک دهی: از مقالات محتوایی خود به سایر محتواهای موجود در وبلاگ تان که بیشترین ربط به یکدیگر را دارند استفاده کنید. لینکدهی از کارهای مهمی در سئو داخلی وبلاگ بشمار می اید.

 

ساختار محتوایی مطالب

به ساختار صفحات محتوایی در وبلاگ خود اهمیت دهید. بخش های محتوایی وبلاگ خود را به درستی ساختاربندی کنید تا برای کاربران و موتورهای جستجو قابل فهم باشند. به طور مثال صفحات محتوایی مقالات خود را در یک ساختار مناسب قرار دهید و ادرس url ان را به خوبی مشخص نمایید.

 

دسته بندی محتواهای وبلاگ

مقالات محتوایی وبلاگ خود را در دسته بندی های مرتبط با کلمات کلیدی هدفمند قرار دهید تا به صورت مرتب و پوشه بندی شده در وبلاگتان نمایش داده شود. اینکار هر شاخه محتوایی مقالات شما را در وبلاگتان برای کاربران مشخص مینماید. دسته بندی کردن محتواها در سئو و بهینه سازی یک وبلاگ نقش موثری دارد برای کسب بهترین نتایج اینکار را در وبلاگ خود پیاده سازی نمایید.

 

طراحی و ساخت صفحه وبلاگ

قالب نمایش محتواهای وبلاگتان را طراحی کنید تا صفحات به صورت ساختار بندی شده در یک قالب با طراحی کاربرپسند و زیبا قرار گیرد و به کاربران نمایش داده شود. محتواهایتان زمانی خوانده میشوند که طراحی ریسپانسیو مناسبی داشته باشند تا مشاهده و مطالعه مطالب موجود در ان برای کاربران راحت باشد. کاربران به دنبال محتواهای باکیفیت هستند و میخواهند مطالب را در طراحی مناسب مشاهده نمایند پس لازم است یک قالب محتوایی منحصر به فرد برای هرصفحه وبلاگ خود طراحی نمایید. به طور مثال فونت یکی از موارد مهم در طراحی سایت بشمار می اید زیرا که کلمات محتوایی را به شکلی درست و جذاب به کاربران نمایش میدهد و این میتواند یک امتیاز مثبت در تجربه کاربری و سئو وبلاگ بشمار اید.

 

عنوان وبلاگ

برای وبلاگ خود یک عنوان مناسب متناسب با موضوع محتوایی وبلاگتان انتخاب نمایید و بنویسید. میخواهید با چه نامی وبلاگ شما را بشناسند؟ با نام وب سایت؟ یک نام سفارشی؟ با کلمه کلیدی خاص؟ یا کلمات کلیدی محتوایی؟ متناسب با محتواهایتان یک عنوان وبلاگ کاربرپسند با کلمات کلیدی هدفمند بنویسید تا در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده شود.

 

تصویر وبلاگ

تصویری اختصاصی برای وبلاگ خود طراحی کنید تا به کاربران بازدیدکننده از وبلاگتان نمایش داده شود. تصویر وبلاگ برای کاربران و در سئو نقش مهمی دارد به همین خاطر یک تصویر مناسب طراحی کنید و در وبلاگ خود قرار دهید با اینکار تصویر مربوطه در نتایج جستجو نیز نمایش داده میشود و به ارزش محتوایی وبلاگ شما افزوده خواهد شد.

 

محتوای وبلاگ

محتوای وبلاگ یک توضیحی از کلیت محتواهای دسته بندی شده در یک وبلاگ است. توضیحات وبلاگ باید به صورت تخصصی بر اساس کلمات کلیدی هدفمند نوشته شود؛ بعد از اینکه تعداد مقالات مناسبی در صفحه وبلاگ خود منتشر کردید اقدام به نوشتن یک توضیح کاربردی در رابطه با وبلاگتان نمایید تا هدف از نوشتن محتواهایتان را به کاربران شرح دهید.

 

لینک سازی وبلاگ

محتواهای موجود در وبلاگتان را به یکدیگر معرفی کرده و لینک کنید. بعد از تکمیل کردن محتواهای وبلاگ خود به سراغ لینک سازی صفحات مقالات وبلاگ خود بروید. لینک سازی به 2 روش لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی تقسیم بندی میشود؛ لینک سازی داخلی برای لینک دهی صفحات داخلی محتواهایتان به یکدیگر است و لینک سازی خارجی برای لینک دهی صفحات وبلاگتان در سایت، وبلاگ و شبکه های اجتماعی دیگر است. بهتر است بر روی هر دو روش لینک سازی به صورت طبیعی کار کنید تا محتواهایتان را به صورت گسترده تری معرفی کرده و کاربران سایت های دیگر را نیز به سمت صفحات محتوایی وبلاگ خود هدایت نمایید.

 

جمع بندی

وبلاگ ها صفحات محتوایی تخصصی هستند که کاربران هدفمند زیادی روزانه به دنبال مطالب موجود در ان هستند به همین دلیل باید به درستی بر روی سئو داخلی ان کار کرد تا توانست محتواهای نوشته شده را به کاربران ارائه نمود. در این مطلب سعی شد به موارد مهم و کاربردی سئو وبلاگ اشاره شود با مطالعه و پیاده سازی موارد گفته شده میتوانید به بهترین نتایج در سئو وبلاگ دست یابید.

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر