سئو داخلی

سئو داخلی

مقدمه: سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی یا سئو درون سایت به فرایند بهینه سازی محتواهای درون صفحات وب سایت برای کاربران بازدید کننده از سایت، و موتورهای جستجو با هدف بهبود و کسب رتبه بندی و جایگاه مناسب در نتایج جستجو گفته میشود. سئو داخلی جدا از انکه برای موتورهای جستجو سئو پر اهیمت است، برای کاربران و مخاطبین هدفی که از وب سایت شما بازدید میکنند نیز بسیار تاثیر گذار است زیرا که بیشتر کارهایی که در سئو داخلی انجام میشود جهت راحتی، اسودگی کاربران است اینکار با ارائه محتوا به بهترین شکل در یک قالب مناسب به بازدید کنندگان صورت میپذرید.

به صورت خلاصه تمام انچه که مربوط به کامل کردن و ارائه مطالب یک وب سایت به صورت کلی است گفته میشود و تنها بر روی یک صفحه نیست و کل سایت است که باید درش بهینه سازی کرد و صفحات را به یکدیگر ارتباط داد تا به درستی صفحات با محتوای بهینه شده با یکدیگر لینک شود و ساختار ان مشخص و چیدمان شود.

 

کارهای سئو داخلی

سئو داخلی تنها یک کار نیست بلکه چندین کار مرتبط به یکدیگر است که باید متناسب با هدف و استراتژی هر سایت صورت بپذیرد. باید از همان ابتدا بهترین روش کار بر روی سئو داخلی سایت مورد نظر را انتخاب کرده و با برنامه ریزی درست در مدت زمانی تعیین شده ان را پیاده سازی کرد تا بهترین مخاطبین را جذب و بالاترین رتبه بندی را در نتایج جستجو بدست اورد.

 

عنوان

اگر که سایت فروشگاهی, خدماتی یا محتوایی دارید و محتواهای خودتان را در ان قرار داده اید و میخواهید بر روی سئو وب سایت خود کار کنید اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که اقدام به انجام فرایند سئو داخلی سایت خود کنید و موارد مهم در این زمینه را در سایت و محتوای سایت خود پیاده سازی کنید، تنها با تولید محتوا نمیتوان به نتایج خوبی دست یافت بلکه با کار کردن بر روی یکسری از کلیات و جزئیات از محتواها و ارتباطات بین آنها است که میتوانید سئو سایت خود را تقویت کنید. در ادامه از مهمترین مواردی که نیاز است درباره سئو داخلی بدانید اگاه خواهید شد.

 

بدنه: موارد مهم در سئو داخلی

صفحه اصلی

صفحه اصلی سایت مهم ترین صفحه وب سایتتان است پس باید در ابتدا به چیدمان و مرتب سازی تمام محتواهایی که قرار است در ان نمایش داده شود توجه کنید، صفحه اصلی تان نشان دهنده برند و حوزه فعالیت کاریتان است و هر کاری هم که انجام میدهید در نهایت کاربران با مشاهده صفحه اصلی شما سایتتان را میشناسند پس بسیار مهم است که به ان توجه کنید و همواره بر روی بروزرسانی مداوم ان کار کنید.

 

ساختار صفحات

از همان ابتدا شروع فعالیت کار خود ساختار صفحات وب سایت خود را مشخص کنید طوری که بدانید هر محتوای مناسب برای کدام یک از صفحات وب سایتتان است. با ساختار بندی صفحات وب سایتتان محتواهایتان از نظم خاصی برخوردار خواهند شد و موتورهای جستجو به خوبی میتوانند درک کنند که هر محتوا از چه نوعی است و کاربران نیز به راحتی میتوانند هر بخش محتوایی شما را پیدا کنند از نمونه های ساختار صفحات محتوایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

  • صفحات مقالات
  • صفحات محصول
  • صفحات برگه
  • صفحات دسته بندی
  • صفحات نویسنده
  • و صفحات سفارش دیگر

 

نقشه سایت

نقشه سایت معرفی کننده ساختار صفحات و محتواهایی است که در داخل سایت خود قرار داده اید، در واقع تمامی صفحات وب سایت شما ادرس دهی دارند و شما باید ان را به موتورهای جستجو جهت بررسی و خواندن معرفی کنید تا به خوبی انها را درک نمایند. باید یک نقشه سایت با فرمت xml درست کنید که تمامی صفحات وب سایتتان در ان وجود داشته باشند تا موتورهای جستجو بتوانند ان را شناسایی کنند.

 

معرفی به موتورهای جستجو

سایت و صفحات وب سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنید تا در هنگام انتشار یا بروز رسانی محتوایی ان را بررسی و ایندکس کنند و در نتایج جستجو به نمایش دراورده و رتبه بندی کنند. هر موتور جستجویی ابزاری را در اختیارتان قرار میدهد تا بتوانید صفحات خود را در نتایج جستجو مدیریت کنید. به طور مثال گوگل با ابزار سرچ کنسول خود این امکان را به شما میدهد تا سایت خودتان را به ان متصل کرده و نتیجه بررسی صفحات وب سایتتان را با الگوریتم های خود به شما نشان دهد.

 

لینک دهی داخلی

از مهمترین و اصلی ترین کارها که نقش مهمی در سئو داخلی یک وب سایت دارد لینک سازی داخلی است، صفحات وب سایت خودتان را به شیوه ای صحیح و اصولی به یکدیگر لینک دهی کنید تا ارتباط بین انها برقرار شود. چطور میتوانید به کاربرانتان بفهمانید که صفحات مرتبط به یکدیگر کدام صفحات هستند تا انها استفاده کنند؟ تنها راه لینک سازی داخلی است باید از انواع روش های لینک دهی داخلی مطلع شوید تا به خوبی از فرایند انجام اینکار مطلع شده و آن را پیاده سازی کنید.

 

طراحی سایت

اگر میخواهید یک سئو داخلی خوب و منحصر به فردی داشته باشید بر روی طراحی سایت و صفحات ان کار کنید تا مورد رضایت کاربران قرار گیرد و در هنگام مشاهده صفحات راحت باشند و سادگی خود را داشته باشد. طراحی که محتواهایتان در ان قرار میگیرد مهم است که منحصر به فرد و جذاب باشد همچنین موتورهای جستجو نیز بتوانند به خوبی ان را مشاهده و بررسی کنند تا در تجربه کاربریتان تاثیر گذار باشد زیرا که موتورهای جستجو تنها با کدهایی که در صفحات شما قرار گرفته اند سایت شما را شناسایی میکنند از مهمترین این کدها میتوان به

  1. html
  2. css
  3. java script

اشاره نمود که مختص زبان های برنامه نویسی و طراحی صفحات وب است و در سئو این 3 زبان برنامه نویسی مهم و تاثیر گذار است و موتورهای جستجو به وسیله الگوریتم های خود میتوانند به درستی انها را در هر سایتی بخوانند و به ان امتیاز دهند.

 

برد کمپ

برد کمپ داشته باشید. در هریک از صفحات وب سایت خود لینک هایی از ادرس دهی صفحات خود قرار دهید تا کاربران بتوانند بر روی صفحه اصلی یا دسته بندی های وب سایتتان کلیک کنند و راحت و سریع از ان صفحات دیدن کنند.

 

سئو محتوایی

سئو محتوایی کار بر روی سئو کلی صفحات نیست بلکه به سئو درون یک محتوا گفته میشود یعنی بتوانید محتواهایتان را بر اساس یکسری اصولی که لازم است رعایت شود بنویسید و ان را رعایت و پیاده سازی کنید. با انجام اینکار محتواهایتان بهینه سازی شده و در موتورهای جستجو از رتبه بندی خوبی برخوردار خواهند شد.

 

بهینه سازی متا تگ مهم

متاتگ ها توصیف کننده هر یک از بخش هایی محتوایی وب سایتتان است که در هر صفحه وب وجود دارند تا متناسب با محتوای ان نوشته شود و در صفحات مرورگر و نتایج جستجو نمایش داده شود. تعداد انها زیاد است و تنها چند مورد است که باید به ان توجه کنید زیرا که در سئو داخلی صفحات سایت تاثیر گذار است. در ادامه به مهمترین انها اشاره خواهد شد.

 

عنوان صفحات

از یک نام یا عنوانی استفاده کنید که محتوایتان را توصیف کند تمام محتواهایی را که در یک صفحه نوشته اید در قالب یک عنوان توصیف کنید برای اینکار لازم است تا کلمات کلیدی مربوطه به هر محتوا را بدست اورید، از همان ابتدا باید بدانید درباره چه موضوعی محتوا مینویسید تا بتوانید کلمات کلیدی اصلی ان را شناسایی و در عنوان از ان ها استفاده کنید.

 

توضیحات

یک توضیحی از محتوایی که در یک صفحه قصد ارائه ان را به کاربران دارید بنویسید و به صورت خلاصه بگویید در صفحه مربوطه قرار است چه چیزی را مشاهده کنند و محتوای صفحه ارائه دهنده چه چیزی می باشد.

 

url صفحات

url صفحات وب سایت خود را بهینه سازی کنید برای هر صفحه از url هایی مناسب برای ان استفاده کنید و از کلمات و اعداد اضافه خودداری کنید. url های خود را میتوانید به انگلیسی یا فارسی بنویسید.

 

موارد مهم در سئو داخلی محتوایی

اگر میخواهید صفحات محتواییتان از سئو داخلی خوبی برخوردار شود میتوانید از مواردی بهره بگیرید که تاثیر گذار است در بهینه سازی انها، با اینکار های میتوانید به بهبود هر چه بهتر سئو محتوایی داخلی خود کمک ویژه ای کنید.

کلمات کلیدی: از کلمات کلیدی بهینه و متناسب با محتواهایتان استفاده کنید همچنین میتوانید از کلماتی که به محتواهایتان مرتبط است نیز بهره بگیرید تا صفحاتتان هدفمندتر شوند.

محتوا متنی: محتواهای متنی خود را با رعایت موارد نگارشی و همچنین به ترتیب و شیوه صحیح بنویسید تا برای کاربران مفید و کاربردی باشد، از محتوای کپی استفاده نکنید.

تصاویر: تصاویر جزء محتواهای محبوب بین کاربران وب است پس برای جذب کاربران و دریافت بهترین نتایج از تصاویر یونیک و بهینه شده استفاده کنید.

ویدئوها: ویدئوها میتواند کاربران را مدت طولانی در وب سایتتان نگه دارد و این میتواند در سئوی داخلی شما بسیار تاثیر گذار باشد پس از ویدئو نیز در محتواهایتان استفاده کنید.

سطر بندی: محتواهایتان را سطر بندی و بخش بندی کنید تا از نظم خاصی برخودار شوند و به شیوه صحیح به کاربران نمایش داده شود تا ان را مشاهده و بررسی کنند.

لیست ها: از لیست ها در محتواهایتان استفاده کنید، با استفاده از لیست ها میتوانید محتواهایتان را بیشتر گسترش دهید و موارد مهم را در انها متذکر شوید.

لینک دهی محتوایی: در محتواهایتان از لینک سازی داخلی بهره بگیرید و صفحات مربوط به هر یک از محتواهایتان را به یکدیگر لینک کنید، یعنی مطالب مهم و مرتبط به هر محتوا را به یکدیگر لینک کنید.

رتبه بندی و نظرات: با ارائه محتوا یا محصولات خوب کاری کنید کاربرانتان اقدام به ثبت نظر خودشان درباره سایت و محتواهای شما کنند و ان را رتبه بندی نمایند.

 

ابزار های سئو داخلی

ابزارهای مناسبی برای بررسی و چک کردن سئو داخلی یک وب سایت وجود دارد که با استفاده از انها میتوانید به فرایند پیاده سازی یا بهبود سئو صفحات داخلی وب سایت خود کمک بسزائی کنید. با استفاده از این ابزار های کاربردی میتوانید متوجه شوید کدام یک از صفحات وب سایتتان نیاز به بررسی مجدد یا بهبود فنی وجود دارد تا به سئو داخلی خوبی دست یابد.

 

سرعت لود صفحات

به سئوی تکنیکال سایت خود اهمیت دهید یکی از مهمترین کارهایی که میتوانید در این زمینه انجام دهید این است که سرعت بارگذاری صفحات خود را بهبود بخشید یعنی کاری کنید هر صفحه محتوایی از وب سایتتان در کمترین زمان ممکن و به سرعت بدون مشکلی باز شود و با خطایی مواجه نشود اینکار در سئو داخلی سایتتان جهت رتبه گرفتن در نتایج جستجو تاثیرگذار می باشد.

 

جمع بندی

سئو داخلی یکی از اصلی ترین و مهمترین فاکتور ها در رتبه بندی یک سایت است که برای راحتی کاربران و فهم موتورهای جستجو از تمام محتواهای یک سایت است زیرا که بدون داشتن یک سئو داخلی مناسب نمیتوان نتایج خوبی را دریافت نمود. فرایند سئو داخلی میتواند فرایندی زمان بر و حوصله سربر باشد پس لازم است از صبر و تحمل کافی برخودار باشید و همواره استمرار در انتشار، لینک دهی و بروز رسانی محتواهای خود داشته باشید تا کاربران هدفمند و زیادی را به سمت وب سایت خود جذب کنید.

تمامی انچه که نیاز بود درباره سئو داخلی بدانید گفته شد با مطالعه مطالب گفته شده و پیاده سازی هریک از انها در وب سایت خود میتوانید به بالاترین رتبه و نتایج در موتورهای جستجو دست یابید و موارد مهم در سئو داخلی سایت خود را به شیوه ای صحیح انجام دهید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر